Meny

Nyheter

Invitasjon til Aski Raski-kurs

Kurs på Nesodden!

Publisert: 20/01/19 oppdatert: 20/01/19
*Nesoddtangen – Nesodden samfunnshus
14.februar
15:00 – 19:00
700 kr
 
Påmelding før 07.02:  https://askiraski.no/kurs/
 
 
Alle skoler som ikke har lånt programmet tidligere, kan få låne det i tre måneder.
Bestill programmet her, og både elever og lærere får fri tilgang til hele Aski Raski.
 
Aski Raski har gjennom flere år vært et viktig lesetreningsprogram for elever i hele Norge. I januar 2018 ble programmet lansert i ny form. Det er nå et nettprogram tilgjengelig på enheter som PC, mac, nettbrett, chromebook og smarttelefon. Aski Raski har også mangedoblet innhold og muligheter sammenlignet med tidligere versjoner. Den nye versjonen er i likhet med tidligere versjoner basert på professor Torleiv Høiens teorier om «normal leseutvikling».
 
Aski Raski (det nye programmet) er på et år solgt til 900 skoler i landet. Det brukes av elever fra grunnskole til voksenopplæring. Det blir brukt i ordinær klasseundervisning, som stasjonsundervisning, eneundervisning og som lekse. Elever blir bedre å både stave og å avkode ord, minoritetsspråklige blir i tillegg bedre på å uttale lyder og ord. Elever og lærere kan logge seg på via Feide. 
Aski Raski er et program for å lære teknikken å lese. Det består av tusenvis av øvelser. Inkludert i programmet er en enkel Kartlegging. Automatisk kommer det opp forslag til tiltak for hver enkelt elev, tilpasset opplegg.
 
Aski Raski har øvelser som: Hør ordet, Finn ordet, Skriv ordet og Les ordet. Variasjon skaper motivasjon.
Elever samler seg stjerner som belønninger, og stjernene kan veksles inn i figurer som har større verdier. Dette virker motiverende på elever. Lærerne har mulighet til å få en oversikt over hva hver enkelt elev jobber med i Aski Raski.
 
Kurset arrangeres i samarbeid med Nesoddtangen skole.
 
Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/askiraski/
Mer info om programmet her:   https://askiraski.no/  
 
cid:image002.jpg@01D44F57.E6C24F30
 
Mob: 41501046