Meny

Nyheter

Overgang mellom avtroppende styre og nytt styre i NLL

Publisert: 09/06/18 oppdatert: 10/06/18

Norsk logopedlags landsmøte og sommerkonferanse 2018 er nå over og vi takker alle for deltagelsen. 70-års feringen gikk av stabelen på fredag og var fyllt med taler og flotte innslag. En rød tråd gjennom disse konferansedagene har handlet om å knytte sammen NLLs historie, samtidig som laget ruster seg for å stå sterkt i framtiden. Yngre og eldre medlemmer har uttrykt takknemlighet til logopeders engasjement gjennom tidene og fokusert på vår viktige rolle for brukere av logopediske tjenester. Oslos arrangementskomité har arbeidet ryddig med konferansen, fagutvalgets engasjement og innhold er på høyden og landsmøtet når ny tidsrekord. Vi går alle mot sommerferien med en god klapp på skulderen.

Det nye styret skal ta over arbeidsoppgavene som gis videre, og det blir ofte en liten overgangsperiode over sommeren med litt mindre aktivitet. Friviliige medlemmer må også få litt ferie. Vi ber om tålmodighet slik at det nye styret kommer i gang med sine oppgaver.

NLLs nye leder - Gro Nordbø

Styremedlemmer:

Eli Tendeland

Sekretær: Marianna Juujârvi

Signhild Skogdal

Kasserer: Inge Andersen

Therese Sandåker Bugaarden

Varamedlemmer:

Nettansvarlig: Irene van Slooten  

Karen Greve

 

Undertegnet nettansvarlig takker med dette for seg, og ønsker det nye styret lykke til. Referat fra LM2018 legges ut i løpet av sommeren.

 

Helmine Bratfoss

Tidligere nettansvarlig NLL