Meny

Agder Logopedlag

Styret i Agder Logopedlag:


Påmelding og spørsmål om kurs: 
 

Styret: 
Leder: Liv Therese N. Haga  
Nestleder: Siren Lauvsland
Sekretær: Helene Tunheim Tjørn
Kasserer: Bente Abusdal Tønnessen 
Styremedlem: Silje Sundell
Følg oss på Instagram: @agderlogopedlag #agderlogopedlag

 

Hva skjer:
Juni:
Kirstin Bergem ble tildelt sølvnål av Landsmøtet for 10 års innsats som tillitsvalgt. Vi takker for innsatsen og gratulerer!
Vi er også stolte av at hele to fra Agder Logopedlag av Landsmøtet ble valgt inn i sentralstyret: Eli Tendeland og Gro Nordbø. Vi ønsker Gro, Eli og resten av styret lykke til med kommende periode. Takk for at dere stiller til innsats, og gratulerer!

September:
Den 27. september arrangerer Agder Logopedlag kurs om språkvansker hos flerkulturelle/flerspråklige barnehagebarn med Downs syndrom, spesifikke språkvansker og autisme. Hovedvekt i kurset blir på kartlegging og tiltak. Mer informasjon om kursholdere, innhold, målgruppe og påmelding i vedlagte kursinvitasjon. For påmelding og spørsmål send mail til 


Januar 2019
14. og 15. januar 2019 arrangerer vi kurs med forelesere fra Statped der temaet er barns språklydutvikling og språklydvansker. Det blir fokus både på utredning og tiltak, med innføring i det nye kartleggingsverktøyet Diffkas.
For mer informasjon og program, kontakt oss på epost: .
Påmeldingsfrist 07. desember.
Følg linken under for påmelding og betaling. https://agderlogopedlag.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=pbhFKQQ  

14. januar 2019 avholdes også Årsmøtet i Agder Logopedlag. Innkalling og mer informasjon sendes til medlemmene på mail i desember.